-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mjuk och varm tröja i hundpäls för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

När vintern närmar sig med stormsteg är det viktigt att investera i vinterkläder till ditt barn. Denna mjuka och varma hundpälströja för flickor är ett plagg som är utformat för att hålla ditt barn varmt under de kallare månaderna.
Saison

Hiver

Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk och varm tröja i hundpäls för flickor

Detta bekväma och praktiska plagg är tillverkat av högkvalitativ 100% polyester, vilket garanterar en mjuk känsla och långvarig hållbarhet. Innermaterialet är tillverkat av högpolerad fleece, som håller värmen bekvämt direkt mot huden. Den är utformad för att ge den perfekta blandningen av komfort och stil.

Det bedårande hundmotivet på sweatshirten ger en originell touch till ditt barns garderob, samtidigt som den erbjuder en elegant och livfull färgkombination.

Komfort och värme

Den här flicktröjan är tillverkad av tjockt bomulls- och polyestertyg. Det är ett bekvämt plagg som håller dig varm och din lilla älskling bekväm. Den är stoppad och ger en känsla av värme som inte kan överträffas av klassiska sweatshirts!

Den här sweatshirten är tillverkad av en högkvalitativ blandning av bomull och polyester och är mycket mjuk att ta på, smidig och extremt bekväm att bära. För att erbjuda maximal värme har den ett fleecefoder för att förbättra dess värmekapacitet. Detta plagg är speciellt designat för tjejer med fokus på stil, komfort och kvalitet.

Mjuk och varm rosa hundpälströja med tillbehör för flicka

Ett lekfullt, färgstarkt mönster

Valet av hundmotiv ger en lekfull, nyckfull touch som säkert kommer att glädja din lilla flicka. Öronen, de busiga ögonen och nosen är vackert avbildade på denna ljusrosa sweatshirt. Söt och rolig är orden som beskriver den här tröjan.

Den har noggrant utformats av våra designers så att den enkelt kan matchas med alla typer av byxor eller shorts och uppmuntrar till olika kombinationer enligt dina önskemål. Dessutom har den en något lös rak skärning för extra komfort. Muddarna är utformade för att hålla armarna väl skyddade, medan det elastiska bandet runt höfterna säkerställer en perfekt passform oavsett ditt barns morfologi.