6 lätta, färgglada dunjackor hängda framför en vägg
Lätt quiltad dunjacka med rund halsringning för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Lätt quiltad dunjacka med rund halsringning för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna lättviktiga quiltade dunjacka med rund hals för flickor håller din prinsessa ombonad och varm. Den är vadderad med ankdun och knäpps framtill med tryckknappar. Designen är praktisk och bedårande. Du kan välja den färg som passar dig bäst! Den är också mycket mjuk och bekväm, så din prinsessa kommer att ha rörelsefrihet.
Matière

Nylon

Matière doublure

Duvet de canard

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lätt quiltad dunjacka med rund halsringning för flickor

Den här lätta dunjackan är perfekt för utomhusaktiviteter och har praktiska sidofickor där ditt barn kan förvara små skatter eller bara värma händerna i kyligt väder. Dessutom stängs den med tryckknappar i full längd för att förhindra att kall luft smiter in under jackan.

Den tidlösa designen på denna dunjacka gör den också mångsidig för alla tillfällen. Oavsett om du ska gå till skolan, shoppa med familjen eller delta i sportaktiviteter utomhus kommer den att vara den perfekta följeslagaren för att möta elementen samtidigt som du behåller en trendig look.

Anka dun dunjacka

Den lätta dunjackan är ett måste för att hålla din lilla prinsessa varm och skön under kyliga dagar. Den är designad med omsorg och precision och kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet.

Den är mjuk att ta på och känns skön mot ditt barns känsliga hud. Den fina quiltningen säkerställer optimal fördelning av kroppsvärmen samtidigt som den ger total rörelsefrihet. Den är fylld med ankdun, vilket gör den extremt varm.

Den är mjuk att ta på och känns skön mot ditt barns känsliga hud

Trendig dunjacka

Med denna lätta dunjacka kommer din lilla flicka att vara skyddad från det kalla vintervädret samtidigt som hon är moderiktig med den söta kragen som ger en sofistikerad touch till hennes outfit.

Den quiltade effekten är också bedårande och ger dunjackan en originell touch. Den har två fickor på framsidan som rymmer kalla händer eller småsaker. Den finns i många storlekar och färger, så det finns säkert en som passar just din prinsessa.