Ung flicka i rosa sjöjungfrubadrock med huva
Färgglad morgonrock med huva för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Färgglad morgonrock med huva för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna färgglada strandbadrock med huva för flickor är ett riktigt underverk när det gäller att kombinera stil, komfort och funktionalitet. Med sin lekfulla design och livfulla färgpalett kommer den här badrocken säkert att glädja små flickor som är sugna på äventyr och upptäckter. Den är mjuk, löst sittande och lätt att ta på.
Storlek

En storlek

Matériau

Polyester

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgglad morgonrock med huva för flickor

Insidan av badrocken är lika behaglig som utsidan. Det mjuka, fluffiga tyget ger en känsla av absolut komfort och inbjuder små flickor att krypa upp i den efter en hektisk dag.

Slutligen är den här mångsidiga badrocken inte begränsad till stranden eller poolen. Den kan också användas hemma när du kliver ur badet. Dess lätthet och enkla skötsel gör den till ett måste för alla sommarresor.

Perfekt passform

Den färgglada strandklänningen med huva för flickor är den perfekta följeslagaren för soliga dagar och avkopplande stunder vid vattnet. Den smarta designen kombinerar stil, komfort och funktionalitet, vilket gör den till ett måste i små flickors sommargarderober.

Den passar alla barn mellan 80 och 130 cm och slinker på på nolltid! Den är enkel att ta på och lämnar gott om rörelsefrihet.

0-81ae8f.jpeg

Badrock med integrerad huva

Den här unika badrocken sticker ut tack vare sitt mjuka, lätta tyg som känns bra mot barns känsliga hud. Den garanterar effektiv absorption samtidigt som den torkar snabbt, vilket gör att små flickor kan njuta av solen till fullo utan att behöva vänta länge innan de klär på sig igen.

Den integrerade huvan ger en lekfull touch till designen av denna badrock. Den skyddar inte bara mot solens strålar, den är också praktisk för att snabbt torka håret efter ett uppfriskande dopp.