Rosa hjärtformad väckarklocka för moderiktiga tjejer
Hjärtformad väckarklocka för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hjärtformad väckarklocka för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din lilla flicka har svårt att komma upp på morgonen är denna hjärtformade väckarklocka för flickor precis vad hon behöver! Med sin hjärtformade design och dubbla klocka låter denna väckarklocka för flickor tillräckligt högt för att få upp henne ur sängen.
Poids

200g

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtformad väckarklocka för flickor

Den finns i en rad olika färger för att passa allas smak och preferenser. Sammantaget är den hjärtformade väckarklockan för flickor en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.

Praktisk, estetisk och enkel att använda, den kommer att vara den perfekta alliansen för unga tjejer att vakna varje morgon med ett leende.

Tickfri väckarklocka för tjejer

Den här flickans fästingfria väckarklocka är en enhet som arbetar tyst. Så det är osannolikt att den stör ditt barns nattsömn.

Med sin hjärtformade design ger denna väckarklocka en romantisk och feminin touch till rumsinredningen. Den självlysande digitala displayen gör det enkelt att läsa av tiden även i mörker.

Väckarklocka med strass för flickor

Den här väckarklockan för tjejer är en utmärkt dekoration i ditt barns sovrum. Insidan av urtavlan är dekorerad med strass för att göra designen mer fångande.

Den här väckarklockan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är tålig och hållbar. Den är också lätt att använda tack vare de intuitiva knapparna och den enkla konfigurationen.

Med sin lilla storlek är den lätt att använda

Med sin kompakta storlek kan denna väckarklocka placeras på ett nattduksbord eller en hylla utan att ta upp för mycket utrymme.