Jordgubbsformat LED-nattljus för flickor. Bra kvalitet och mycket originell på ett bord i ett hus
Jordgubbsformat LED-nattljus för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Jordgubbsformat LED-nattljus för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är svårt att inte falla för den här modellen av jordgubbsformad LED-nattlampa för tjejer! Dess jordgubbsdesign är mycket attraktiv, vilket gör den perfekt för att dekorera hemmet. Denna nattlampa för flickor är ett utmärkt tillbehör för att dekorera din dotters sovrum.
Matériau

ABS

Source de lumière

Ampoules LED

Tension

5V

Puissance

0-5W

Alimentation

USB capacité de la batterie 1200MAh

Durée de vie

10000h

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jordgubbsformat LED-nattljus för flickor

Den jordgubbsformade LED-nattlampan för flickor är ett bedårande tillbehör som kommer att ge ditt barns sovrum en touch av mjukhet och magi. Med sin lekfulla och färgglada design kommer nattlampan att vara den perfekta följeslagaren för din lilla flicka under hennes lugna nätter.

Den jordgubbsformade LED-nattlampan för flickor är också en utmärkt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen. Den kommer säkert att tilltala små flickor som älskar söta, sagolika föremål.

LED-nattlampa med 3 ljuslägen

Den här LED nattlampan för flickor kan ändra ljusläge med en knapptryckning. Det finns 3 lägen: hög, medium, låg ljusstyrka. Du kan justera den så att den passar dina behov.

Den jordgubbsformade LED-nattlampan för flickor är ett bedårande och praktiskt belysningstillbehör som ger en touch av mjukhet och glädje till din lilla prinsessas sovrum.

0-876203.jpeg

Nattlampa med USB-kabel

Ljusstyrkan på denna nattlampa för flickor är mjuk för att inte störa ditt barns ögon. Den levereras med en USB-kabel så att du kan ladda den när som helst.

Designad för att avge ett mjukt, lugnande ljus som hjälper ditt barn att somna lugnt, utan rädsla för mörkret. Nattlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och tålig mot stötar och repor.