Slöja och tyllgardin för sovrum för flickor med bakgrund av sovrum för flickor
Slöja och tyll sovrumsgardin för flickor
227,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Slöja och tyll sovrumsgardin för flickor

227,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår sovrumsgardin i voile och tyll för flickor är ett elegant och förtrollande tillbehör som ger alla rum en touch av mjukhet och femininitet. Gardinen är tillverkad med omsorg och är särskilt utformad för små prinsessor. Den lätta, skira voilen skapar en lätt och luftig atmosfär i sovrummet och låter det naturliga ljuset sila mjukt genom tyget.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Slöja och tyll sovrumsgardin för flickor

Sovrumsgardin i voile och tyll för flickor är ett viktigt tillbehör för att skapa en mjuk, feminin atmosfär i din lilla prinsessas sovrum.

Den här gardinen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetsmaterial och kombinerar stil och funktionalitet för att ge ditt barn ett bekvämt och förtrollande utrymme.

Den här gardinen är designad med en blandning av delikat voile och lätt tyll, vilket skapar en luftig och elegant effekt. Voilens transparens gör att naturligt ljus försiktigt filtreras in i rummet, vilket skapar en varm och lugnande atmosfär.

Delikat och charmig

Sovrumsgardinen är ett viktigt tillbehör för att skapa en mjuk, feminin atmosfär i din lilla prinsessas sovrum.

Den fina voile som används i designen av denna gardin skapar en lätt, luftig effekt, vilket gör att naturligt ljus försiktigt filtreras in i rummet samtidigt som ditt barns integritet bevaras. Den extra tyllen ger en touch av nyckfullhet och magi och förvandlar omedelbart rummet till en riktig saga.

Den här gardinen är speciellt utformad för flickor, med bedårande mönster som hjärtan, vilket ger en lekfull och charmig touch till sovrumsinredningen.

0-9663e5.jpeg
0-497f44.jpeg

Praktiskt och elegant!

Den här gardinen är inte bara estetiskt tilltalande, utan erbjuder också praktisk funktionalitet.

Den här gardinen är enkel att installera och passar alla sovrumsfönster tack vare sin justerbara storlek. Den kan hängas snabbt och enkelt, utan behov av några ytterligare verktyg.

Gardinen är också lätt att installera

Den är dessutom enkel att sköta, så din dotter kommer att bli glad över att ha denna vackra gardin i sitt prinsessrum.