Påslakan med kanintryck för flickor med bakgrund av ett sovrum för flickor
Påslakan med kaninmönster för flickor
454,00 kr795,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Påslakan med kaninmönster för flickor

454,00 kr795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår påslakan med kanintryck för flickor är ett perfekt val för att ge din lilla prinsessas sovrum en touch av mjukhet och charm. Omsorgsfullt utformat för att ge optimal komfort för ditt barns sovplats. Påslakanet är tillverkat av kvalitetsmaterial och är mjukt att ta på och behagligt mot barns känsliga hud.
Färg

Violett

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Påslakan med kaninmönster för flickor

Påslakan för flickor är ett perfekt val för att ge en touch av mjukhet och charm till din lilla prinsessas sovrum.

Påslakanet är omsorgsfullt tillverkat av kvalitetsmaterial och erbjuder inte bara optimal komfort, utan är också slitstarkt och tåligt.

Det bedårande och detaljerade kanintrycket på påslakanet ger rummet en lekfull och barnslig atmosfär och skapar en välkomnande och mysig plats för ditt barn. De ljusa färgerna och de söta kaninmotiven ger sovrumsinredningen en touch av nyckfullhet och oskuldsfullhet.

Söt och charmig!

Vårt påslakan för flickor är tillverkat med omsorg, detta påslakan är utformat för att erbjuda komfort och stil.

Det bedårande och lekfulla kanintrycket på påslakanet är speciellt utformat för att tilltala små flickor som älskar söta djur.

Kaninmönstren är fint tryckta i mjuka pastellfärger som rosa och lila.

Påslakanet är lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin och strykas utan att förlora sin skönhet eller mjukhet.

En glad, barnslig atmosfär

Det här överdraget är slitstarkt och hållbart, vilket garanterar långvarig användning utan att kompromissa med kvaliteten.

De söta och färgglada kaninmönstren skapar en glad, barnslig atmosfär i din dotters sovrum. De omsorgsfulla detaljerna och ljusa färgerna ger rummet en visuellt tilltalande dimension och skapar ett välkomnande och roligt utrymme där ditt barn kommer att älska att tillbringa tid.

Påslakanet är perfekt för små flickor som älskar djur och nyckfulla karaktärer.