Stor rund matta för ett flickrum med en liten flicka ovanpå
Stor rund matta till flickans sovrum
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Stor rund matta till flickans sovrum

454,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna matta för en flickas sovrum kan användas som en plats för din lilla flicka att leka eller till och med sova på. Du kan också lägga till en dekorativ touch till ditt barns sovrum med detta tillbehör. Den är utformad för nyfödda, men den är mycket rymlig. Den är tillräckligt stor för två bebisar samtidigt.
Färg

Rose

Matériau

Coton

Recommande L'âge

0-12 ans

Poids

410g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stor rund matta till flickans sovrum

Den stora runda mattan för flickors sovrum är ett måste för att skapa ett mysigt och bekvämt utrymme för din lilla prinsessa. Med sin charmiga design och fina färger kommer denna matta att ge ditt barns sovrum en touch av förtrollning.

Den här runda mattan har ett elegant och raffinerat mönster som är speciellt utformat för små flickor. Delikata blommotiv, snurrande fjärilar och blinkande stjärnor skapar en magisk, förtrollad atmosfär i ditt barns rum.

Bomullsmatta för en flickas sovrum

Den här sovrumsmattan för bebisar är tillverkad av bomullsmaterial som är ett naturligt och andningsbart tyg. Den är mysig och vadderad för att vara bekväm för ditt barn.

Den stora runda mattan för flickrum är ett viktigt dekorationstillbehör för att ge en touch av mjukhet och komfort till din lilla prinsessas rum.

Med sin generösa diameter ger den en bekväm lekplats för ditt barn och kan också användas som en avslappningszon för läsning eller mysiga stunder.

Stor rund matta för ett flickrum med en liten flicka ovanpå
Stor rund matta för ett flickrum med en liten flicka ovanpå

Halkfri matta för flickornas sovrum

Den här runda mattan för flickrum har en halkfri bas. Den kommer att ligga stadigt på golvet i ditt hem, även på en hal yta.

Den här mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig för bara fötter. Den är utformad för att motstå fläckar och stänk, vilket gör den till ett praktiskt val för ett barnrum.

Designen på mattan är särskilt tänkt för små flickor med söta och färgglada mönster, mattan är lätt att underhålla och kan rengöras med en dammsugare eller fuktig trasa.