Mångfärgade unicorn-tofflor för flickor
Enhörningstofflor för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Enhörningstofflor för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är svårt att inte falla för charmen med dessa underbara enhörningstofflor för flickor. De har ett horn och regnbågsfärgade tyger, vilket gör dem riktigt iögonfallande. Det är en gåva som varje liten flicka drömmer om att få!
Tranche d'âge

25 mois à 12 ans

Saison

Hiver

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériau Supérieur

Caoutchouc

Matériel doublure

Tissu en coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningstofflor för flickor

Dessa tofflor är ojämförligt mjuka tack vare den ultramjuka, plyschiga syntetiska pälsen som täcker foten. De halkfria sulorna ger utmärkt stabilitet på alla typer av underlag för att undvika olyckor!

Och den autentiska designen ger en touch av originalitet som barnen garanterat kommer att älska. Barnen kommer att älska att bära dessa charmiga tofflor och gå stolta varje gång de bär sina underbara tofflor.

Sköna pälstofflor

Dessa tofflor för flickor är tillverkade av pälstyg, vilket gör dem perfekta att ha hemma. De är supersköna att ha på sig tack vare det ultramjuka plyschmaterialet. För alla unga tjejer som älskar magi, stil och komfort är dessa tofflor ett perfekt val. Materialen som används för att tillverka tofflorna har valts för sin överlägsna kvalitet så att du kan vara säker på att de kommer att hålla länge.

De halkfria sulorna garanterar också säkerhet när du går på hal eller våt mark. Så dina barn kan koppla av utan att behöva oroa sig även när de leker på ett halt eller blåsigt golv.

De halkfria sulorna garanterar också säkerhet när du går på halt eller vått underlag

Mångfärgade unicorn-tofflor för flickor

Enhörningar på dina fötter

Designen är också slående med pastellrosa och lila färger, tillsammans med vackra vita enhörningsmotiv med regnbågsmanar. Dessa element fungerar perfekt tillsammans för att skapa en underbar atmosfär.

Lilla prinsessor kommer att bli förtjusta över dessa omsorgsfulla detaljer som fångar allt som är fantastiskt med de mytiska varelserna som är enhörningar. Föga förvånande kommer dessa söta mules snabbt att bli deras dagliga favoriter! Dessa bedårande enhörningstofflor kombinerar mjukhet, funktionalitet och en unik stil för att glädja små hjärtan fulla av fantasi!