Trendig lila turbanhatt för små flickor som bärs av en liten flicka
Liten flickas turbanhatt
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Liten flickas turbanhatt

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter den perfekta accessoaren för att matcha ditt barns outfit, varför inte välja denna turbanhatt för liten flicka? Dess design är iögonfallande och söt tack vare den vackra rosetten på framsidan.
Matériau

Polyester, Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Liten flickas turbanhatt

Turbanmössan för små flickor är en mångsidig och praktisk modeaccessoar som ger ditt barns garderob en touch av stil. Med sin unika design, mjukhet och komfort är den här mössan ett perfekt val för alla små flickor.

Hon kommer att se ut som en riktig liten dam med sin turban i valfri färg.

Baby turban hatt

Med denna bonnet turban för flickor kan du också ta bedårande bilder på din bebis. Det är en underbar present till blivande mammor!

Den här mössan är tillverkad av mjuka och bekväma material och är utformad för att ge perfekt passform och optimal komfort hela dagen.

Den unika designen på turbanhatten är otrolig!

Turbanhatt i polyester

Den här turbanhatten för flickor är tillverkad av 100% polyestertyg för att vara bekväm att bära. Materialet är stretchigt för att passa ditt barns storlek perfekt.

Den är tillverkad av ett stretchigt tyg som enkelt anpassar sig efter ditt barns huvud, utan att någonsin vara för trång eller obekväm.

Huvan har också ett elastiskt pannband på insidan för att hålla håret på plats och förhindra att det faller ner i ditt barns ansikte.