Elegant pannband med fluga för moderiktiga tjejer på ett bord
Elegant pannband med rosett för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Elegant pannband med rosett för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar det eleganta pannbandet med fluga för flickor! Detta bedårande pannband är perfekt för bebisar från 0 till 6 månader. Den eleganta designen är perfekt att bära på bröllop, i kyrkan, vid fotografering eller andra speciella tillfällen.
Matériau

Mélanges de coton

Tranche d'âge

0 à 6 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant pannband med rosett för flickor

Med sin snygga design och överlägsna kvalitet kommer det säkert att bli ett måste i din garderob. Beställ nu och ta reda på varför detta pannband är så populärt bland tjejer i alla åldrar!

Med detta pannband kommer hon att vara den vackraste flickan.

Elastiskt pannband

Med resåren på baksidan av little girls headband kan du enkelt sätta på eller ta av det på din dotters huvud. Din dotter kommer att se riktigt bedårande ut när hon bär denna söta accessoar.

Pannbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt och bekvämt att bära, men ändå hållbart och slitstarkt.

Flugan på framsidan av pannbandet ger en touch av charm och femininitet, medan det elastiska bandet garanterar en perfekt passform för alla huvudstorlekar.

Pannband med rosett i bomull

Detta pannband med rosett för små flickor är designat med högkvalitativt bomullsmaterial. Tyget är mycket stretchigt så att det inte klämmer åt ditt barns huvud för hårt.

Pannbandet finns i en mängd olika färger och mönster och är lätt att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är en elegant aftonklänning eller en avslappnad vardagslook.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att lägga till en touch av stil till din vardagsoutfit, är fluga pannbandet för flickor ett perfekt val.