Ett par solglasögon med halva bågen grön och den andra halvan med ett djurmotiv på en tidningssida
Solglasögon för små flickor
181,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Solglasögon för små flickor

181,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett par snygga och praktiska solglasögon till din lilla flicka? Dessa runda solglasögon i retrostil är perfekta! De är UV-beständiga, så du kan vara säker på att ditt barns ögon är skyddade från solen. De är också en fantastisk ny modeaccessoar för din lilla flicka!
Matériau de Verres

Plastique

Largeur des verres

5cm

Matériau de Cadre

Plastique

Hauteur de l’objectif

5.2cm

Certification

CE

Caractéristique

Résistant aux ultraviolets

Färg

Beige, Brun, Grön

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Solglasögon för små flickor

En chic retrolook för ditt lilla barn

Här är de snyggaste solglasögonen för små flickor! Dessa solglasögon med rund båge är tillverkade av hartslinser och en PC-båge, vilket ger dem en elegant retrolook.

Med sin eleganta stil och överlägsna solskydd är de det perfekta valet för soliga dagar och strandsemestrar, din dotter kommer att älska att kunna bära dessa solglasögon hela sommaren.

Perfekt mätning

De enfärgade linserna är perfekta för att skydda din lilla flickas ögon från solen och skalmlängden på 125 mm garanterar en bekväm passform. Med en total bredd på 130 mm och en linsbredd på 52 mm kommer de här solglasögonen garanterat att göra ett statement. Beställ dina idag och låt din lilla flicka njuta av solen med stil!