Retro rosa runda solglasögon för små flickor
Runda solglasögon i retrostil för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Runda solglasögon i retrostil för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa runda solglasögon i retrostil för små flickor är perfekta för din lilla fashionista! De är tillverkade av UV-beständiga material av hög kvalitet så att du kan vara säker på att ditt barns ögon är skyddade från solen. De är också praktiska och lätta att bära, med en moderiktig ny look som ditt barn kommer att älska.
Matériau de Verres

Plastique

Largeur des verres

50mm

Matériau de Cadre

Plastique

Hauteur de l’objectif

52mm

Certification

CE

Caractéristique

Résistant aux ultraviolets

Färg

Blå, Brun, Grön, Gul, Orange, Rose, Violett, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Runda solglasögon i retrostil för små flickor

Runda solglasögon i retrostil för små flickor är en trendig och bedårande accessoar som ger alla sommaroutfits en touch av retrocharm.

Designad speciellt för små fashionistas, dessa solglasögon är både funktionella och snygga. De klassiska runda bågarna påminner om de ikoniska stilarna från 60- och 70-talen och ger en tidlös retrolook.

För eleganta små flickor

De här retrosolglasögonen med runda bågar är perfekta för stilsäkra små flickor. Linserna är tillverkade av resin för hållbarhet och klarhet, medan de lätta bågarna är tillverkade av PC för flexibilitet och komfort.

Perfekta mått

Med en total bredd130 mm och en linsbredd52 mm ger dessa glasögon utmärkt täckning och skydd mot solen. Längden på skalmarna är 125 mm, vilket gör dem lätta att bära under hela dagen. De enfärgade linserna finns i ett sortiment av trendiga färger!