Blommiga regnbågssolglasögon för moderiktiga tjejer
Blommiga regnbågsfärgade solglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Blommiga regnbågsfärgade solglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa solglasögon med regnbågsblommor för flickor är ett trendigt modeplagg. De är lämpliga för barn i åldern 1-5 år. Solglasögonen har blommönster med regnbågsfärger, vilket gör dem ännu roligare.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blommiga regnbågsfärgade solglasögon för flickor

De är lämpliga för alla utomhusaktiviteter, oavsett om du leker på stranden, cyklar eller bara tar en promenad i parken.

Med sin lekfulla och färgglada stil är dessa solglasögon en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.

Plastglasögon för flickor

Bågen och linsen på dessa solglasögon för flickor är tillverkade av plastmaterial. De kan blockera solens skadliga strålar så att de inte skadar ditt barns ögon.

Solglasögon med regnbågsblommor är en trendig och färgglad modeaccessoar som ger en glad touch till alla sommaroutfits.

Med sina slitstarka plastbågar är dessa glasögon lätta och bekväma att bära, även under långa timmar i den heta solen.

Eleganta solglasögon för flickor

Dessa solglasögon för tjejer är en accessoar som din dotter kan bära på stranden, på skolresan, i parken osv. Dessutom är de inte bara moderiktiga, utan också snygga.

Den blommiga designen på bågen ger en touch av femininitet och mjukhet till dessa solglasögon, medan de regnbågsfärgade linserna ger ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

De polariserade linserna minskar också bländning för en klarare och skarpare syn.