Fyra bomullsscarfar för flickor i rosa, gult, grått och brunt med mönster mot en vit bakgrund
Bomullshalsduk för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Bomullshalsduk för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna bomullsscarf för flickor är mjuk och lätt och perfekt för att ge alla outfits en touch av stil. Den är perfekt för vår eller höst. Det är den trendiga accessoaren för små flickor som gillar att klä upp sig med stil. Den finns i en mängd olika färger och mönster, är lätt att bära och passar för alla tillfällen.
Matériau

Coton

Saison

Printemps et automne

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bomullshalsduk för flickor

Bomullshalsduk för flickor är en måste-ha accessoar för små fashionistas. Scarfen känns inte bara mjuk och skön mot barnens känsliga hud, den är också lätt och andas, vilket gör den till det perfekta valet för alla årstider.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att ge vardagsoutfiten en touch av glamour är denna bomullsscarf en mångsidig accessoar som perfekt kompletterar alla looker.

Flicka - halsduk i bomull med tryck

Den här bomullshalsduken för flickor är den perfekta accessoaren för att ge alla outfits en touch av mjukhet och komfort. Den är tillverkad av mjuka tyger, är lätt och andas, vilket ger en behaglig känsla på barns känsliga hud.

Perfekt för sommarsäsongen, med sina ljusa färger och tryckta mönster är denna halsduk idealisk för små flickor som gillar att klä sig med stil.

Den kan bäras på många olika sätt för att komplettera en avslappnad outfit före en promenad eller kläs upp. Ge din lilla flicka den här bekväma och trendiga bomullshalsduken så att hon ser bedårande och chic ut.

Mjuk och bekväm för svala dagar

Den här bomullsscarfen är den perfekta accessoaren för din lilla flicka under kyliga dagar. Den är designad i bomullstyg och ger en behaglig känsla vid beröring och ett effektivt skydd mot kyla. Den barnvänliga storleken gör att du enkelt kan bära den och svepa in dig i den för extra värme.

Den är också lätt att ta hand om och slitstark för långvarig användning. Den här halsduken matchar alla ditt barns outfits. Ge din dotter den här bomullshalsduken så att hon kan känna sig mjuk och bekväm hela vintern.