Lila prinsesshalsduk i plysch för flickor. Bra kvalitet och mycket bekväm
Plyschig prinsesshalsduk för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Plyschig prinsesshalsduk för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en söt present värdig en prinsessa, så har vi den perfekta lösningen för dig med denna plyschprinsesshalsduk för flickor, den är snygg och bekväm. Vår halsduk i plysch är tillverkad av ett supermjukt och tjockt tyg för att se till att din dotter är bekväm och varm.
Storlek

80cm

Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Plyschig prinsesshalsduk för flickor

Den plyschiga prinsesshalsduken för flickor är en helt bedårande och lyxig modeaccessoar som kommer att ge en touch av glamour till alla kläder.

Den är också tillräckligt bred för att ge extra skydd mot kyla och vind. Så små prinsessor kan hålla sig varma och snygga på samma gång.

Till din lilla prinsessa!

Vår sublima prinsesshalsduk i plysch för flickor är så mjuk och söt för din alldeles egna lilla prinsessa.

Om du letar efter en söt och fin prinsesshalsduk till din dotter är det här rätt! Den är tillverkad av plysch och supermjuka material för extra värme och mjukhet.

Prinsesshalsduken i plysch för flickor är en perfekt modeaccessoar för små prinsessor som gillar att känna sig snygga och bekväma. Utformad med en elegant och feminin design som unga flickor kommer att älska.

0-b5aa6e.jpeg
51260-0d0a17.jpeg

En sublim halsduk!

Upptäck vår princess plysch halsduk för flickor, det är en sublim halsduk som din dotter kommer att älska att kunna bära varje dag hela vintern lång.

Tillverkad av plyschmaterial kan du vara säker på att hon alltid kommer att vara varm och snygg.

Prinsesshalsduken i plysch för flickor är också mycket praktisk och lätt att bära. Denna halsduk är perfekt för kalla vinterdagar eller kyliga kvällar.