Vinterhandskar med kaninmotiv, köldtåliga för flickor, olika färger
Vinterhandskar med kaninmotiv, köldtåliga för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vinterhandskar med kaninmotiv, köldtåliga för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter ett par vackra och originella handskar behöver du inte leta längre än till våra köldtåliga vinterhandskar för flickor med kaninmönster. Dessa vinterhandskar är perfekta för tjejer som älskar originell, söt och mjuk stil. De är också köldtåliga, vilket gör dem perfekta för kalla vinterdagar.
Matériau

Cachemire

Taille

15x10cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterhandskar med kaninmotiv, köldtåliga för flickor

Dessa tjocka stickade vinterhandskar med björnmönster för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessas händer varma under de kalla månaderna.

De söta stickade kaninmotiven på handskarna ger en touch av lekfull stil som alla små flickor älskar

De söta stickade kaninmotiven på handskarna ger en touch av lekfull stil som varje liten flicka kommer att älska. Den stickade designen ger stor flexibilitet och rörelsefrihet, vilket är viktigt för vinteraktiviteter som att bygga snögubbar eller slåss med snöbollar.

Tillverkad av köldtåligt tyg

Dessa vinterhandskar är perfekta för tjejer som älskar söt, feminin stil.

De är tillverkade av köldtåligt tyg med ett bedårande kaninmotiv på ovansidan som är superoriginellt. Handskarna har även resår i ärmsluten för bättre passform och är helfodrade för att hålla händerna varma hela vintern.

0-7cc3bf.jpeg

Lätt att underhålla...

Våra superfina vinterhandskar med kaninmönster är perfekta för tjejer som vill hålla händerna varma samtidigt som de ser söta ut.

Tillverkade av ett köldtåligt tyg för bättre passform. Handskarna är också maskintvättbara, vilket gör dem lätta att ta hand om.