Fashionabla solglasögon för små flickor som bärs av en flicka
Eleganta solglasögon för små flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Eleganta solglasögon för små flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter de perfekta solglasögonen till din lilla flicka? Vad kan vara snyggare än dessa eleganta solglasögon för små flickor? Att bära dessa glasögon när du är ute bland folk kommer att göra din dotter mer attraktiv för andra människor.
Färg

Svart

Matériau de cadre

Polycarbonate

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Eleganta solglasögon för små flickor

Med sin kombination av stil, komfort och skydd är dessa solglasögon ett perfekt val för hälsomedvetna föräldrar. Ge din lilla flicka mode och solskydd i present med dessa eleganta solglasögon.

Skyddande solglasögon för flickor

Dessa solglasögon skyddar din lilla flickas ögon från överflödig sol och små UV-strålar. Din lilla flicka kommer nu att kunna växa upp utan utvecklingsproblem eller permanenta ögonskador från tid som spenderas utomhus.

Med sin eleganta, trendiga design är dessa glasögon perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en familjeutflykt.

Tillverkade av högkvalitativa material, dessa glasögon är lätta och bekväma att bära, även under långa perioder.

Polariserade linser ger maximalt UV-skydd och minskar samtidigt bländning, så att ditt barn kan se tydligt även under soliga dagar.

Solglasögon i polykarbonat

Dessa solglasögon kommer att ge din lilla flicka en cool, modern och cute look.Bågen är tillverkad av polykarbonat vilket gör dem slagtåliga.

Den eleganta och moderna bågen finns i en mängd olika färger och mönster, så att ditt barn kan välja den som bäst passar deras personliga stil.

De flexibla skalmarna anpassar sig enkelt till formen på ditt barns huvud, vilket garanterar en perfekt passform och säkert stöd.