Skyddshjälm för flicka som bärs av en flicka i ett hus
Skyddshjälm för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skyddshjälm för flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Oavsett om ditt barn håller på att lära sig gå eller krypa bör du överväga att investera i denna skyddshjälm för flickor. Det är ett tillbehör som skyddar hennes huvud från kollisioner om hon skulle ramla medan hon lär sig.
Färg

Rose

Tranche d'âge

0 à 36 mois

Matériau

Coton, poolyester

Poids

110g

Réglable

Oui

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skyddshjälm för flickor

Designen på skyddshjälmen för flickor är snygg och modern, med ljusa färger och attraktiva mönster som kommer att tilltala unga flickor.

Hjälmen är också lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för vardagsbruk. Hon kommer att vara söt med sitt skydd när hon tar de första turerna hem på sin trehjuliga cykel.

Bomullshjälm för flickor

Den här hjälmen för flickor har hål som håller barnets huvud svalt. Den är designad i bomullstyg och vadderad med högdensitetssvamp för att ge henne optimalt skydd.

Flickhjälm är en viktig säkerhetsutrustning för unga flickor som deltar i riskfyllda sport- eller fritidsaktiviteter.

Designad med ett yttre skal av styv polykarbonat ger denna hjälm maximalt skydd mot stötar och slag.

26006-a7bdc2.jpeg
26006-2ab69c.jpeg

Flickhjälm med justerbart band

Den här hjälmen för flickor har ett justerbart band och spänne. Detta förhindrar att ditt barn kan ta av sig den eller tappa den.

Hjälmens innerfoder är vadderat för optimal komfort och är också avtagbart och tvättbart för perfekt hygien.

De justerbara remmarna gör att hjälmen passar perfekt på barnets huvud, vilket garanterar större säkerhet under aktiviteter.