Förpackning med 6 pennor med svart bläck av hög kvalitet
Förpackning med 6 pennor med svart bläck
136,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Förpackning med 6 pennor med svart bläck

136,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial till din lilla flicka? Glöm då inte detta paket med 6 svarta bläckpennor för månader av sinnesro! De finns i flera olika utföranden, alla lika söta, så välj den perfekta modellen till din dotter!
Type d’encre du stylo

Gel-encre

Pointe d’écriture

0.5mm

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förpackning med 6 pennor med svart bläck

6-packet med svarta bläckpennor är ett praktiskt och mångsidigt set som uppfyller alla dina skrivbehov. Varje penna har svart bläck av hög kvalitet som ger ett smidigt och kladdfritt skrivande.

Oavsett om du behöver göra snabba anteckningar, skriva viktiga dokument eller rita detaljerade skisser är dessa pennor perfekta för alla uppgifter.

Ett paket med 6 bläckpennor med söta mönster

Med sina färgglada, barnsliga mönster sticker hennes bläckpennor ut från mängden tack vare sin roliga, färgglada design – din lilla flicka kommer att älska dem!

6-packet med svarta bläckpennor är ett oumbärligt kontorsset för alla studenter, yrkesverksamma eller konstnärer. Varje penna har en fin, exakt spets för smidig och tydlig skrivning.

Det svarta bläcket är djupt och mättat, vilket ger tydlig synlighet och är lätt att läsa på alla typer av papper. Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och tillförlitlighet.

Förpackning med 6 pennor med svart bläck av hög kvalitet

Få ett försprång!

Med detta6-pack pennor är du säker på att ge din lilla flicka månader av skrivande och garantin att aldrig ta slut!

Lägg 2 pennor i hennes pennfodral för säkerhets skull, ha de andra 4 i reserv hemma, så är du redo för ett seriöst och studieinriktat nytt år.

Med sin eleganta design och exceptionella prestanda är dessa pennor ett utmärkt tillskott till alla kontorskit.