Sonny Angel figur överraskning julutgåva
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sonny Angel figur överraskning julutgåva

386,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Nu när julklappssäsongen närmar sig är det dags att ge bort en magnifik Sonny Angel surprise Christmas edition-figur. Dessa bedårande små varelser har tagit på sig sina festligaste kläder för denna vinterkollektion. Missa inte ditt barns förundrade blick när de upptäcker överraskningsmodellen som ligger gömd i kartongen.
Modell

1 slumpmässig miniatyr

Matière

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sonny Angel figur överraskning julutgåva

Oavsett om du är ett Sonny Angel-fan eller bara vill ge din inredning en festlig touch är en figur i julutgåva precis vad du behöver. Låt ditt barn stolt visa upp sina små figurer vid foten av granen eller på spiselkransen, för en varm och festlig atmosfär.

Det är också en fängslande leksak som ungdomar kan använda för att berätta historier och ta med dessa små änglar på otroliga äventyr. Glöm inte att lägga till en modell med detta fascinerande tema till din samling.

En charmig julutgåva

Upptäck denna julkollektion med Sonny Angel-figurer, den ena lika söt som den andra. En av dessa figurer kommer att tillföra en touch av magi och glädje till din festliga inredning.

Kvaliteten och detaljrikedomen gör de här små figurerna till riktiga konstverk. Du kan stolt visa upp dem i ditt hem eller i din lilla prinsessas sovrum. Den här figurens trogna änglalika ansikte är väl representerat här och återspeglar säsongens festliga anda.

Effet de surprise garanti !

Vi vet hur mycket barn älskar överraskningar, och därför innehåller varje låda en mystisk modell. Överraskningseffekten kommer att vara lyckad när din dotter upptäcker sin figurin väl inslagen i sin vackra låda.

Varje figur är unik och har sin egen design. Du hittar symboliska figurer från denna festliga period som alla barn älskar så mycket.