Sonny Angel vinterkollektion figur överraskningsask
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sonny Angel vinterkollektion figur överraskningsask

451,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Fördjupa dig i en magisk värld med dessa unika Sonny Angel-figurer från vinterkollektionens överraskningslåda. Med sina vackra vinterkläder och blå ögon kommer de säkert att glädja hela familjen! Överraskningseffekten av att upptäcka modellen som är gömd i lådan kommer att ge ögonblicket en touch av känsla.
Modèle

1 slumpmässig miniatyr

Material

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sonny Angel vinterkollektion figur överraskningsask

Utnyttja vintersäsongen till att lägga till dessa fantastiska figurer till din samling, eller ge dem till dina nära och kära. Det är en gåva som garanterat kommer att glädja både unga och gamla. Du kommer att kunna se stjärnorna i deras ögon när överraskningen avslöjas…

Dessa små föremål, vart och ett lika förtjusande som det andra, kommer att få en speciell plats i ditt hjärta. En Sonny Angel-figur finns i en mängd olika teman och med unik design. Med denna specialutgåva kan du fördjupa dig i vintersäsongens förtrollning.

Avslöja den efterlängtade överraskningsmodellen

Är inte slutet av året den perfekta tidpunkten för att ge bort presenter? Dina barn, din familj och dina vänner kommer alla att bli glada över att upptäcka vilken modell som finns gömd i överraskningsfodralet! Det okända, upptäckten och lyckan. Missa inte att lägga till denna magiska dimension i din vardag med dessa berömda Sonny Angel.

De små ansiktena på varje modell, fulla av subtila, förtrollande detaljer, framkallar sötma och glädje. Den unika personligheten hos var och en kommer att få dig att smälta…

Sprid glädje i ditt hem

På en hylla, ett skrivbord eller i något annat rum i huset kommer dessa små änglar att ge din inredning en rolig touch. De blir också ett tillskott till din personliga samling, som är så viktig för dig. Och eftersom de är så små kan du placera dem var du vill för att sprida glädje.

Låt din lilla flicka drömma med en av dessa älskvärda, unika figurer. De är mer än bara en leksak, de är ett riktigt konstverk som stolt kan visas upp i ditt hem.