Örhängen med prinsessan Anna mot en vit bakgrund
Prinsessan Anna-örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Anna-örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Med sin originella, omsorgsfullt utformade design ger dessa Princess Anna-örhängen för flickor en magisk touch till alla outfits. De är tillverkade i rostfritt stål och har vackra färger som ger en gnistrande glöd runt ansiktet. De är både lätta och bekväma att bära tack vare sin solida men ändå lätta konstruktion.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Rose

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Anna-örhängen för flickor

Princess Anna-örhängen för flickor är det perfekta valet för alla spirande små prinsessor. Örhängena är inspirerade av den älskade karaktären Snödrottningen och är både eleganta och lekfulla.

De är det perfekta komplementet till prinsessdräkter och ger en touch av magi till alla vardagsoutfits. Förutom att de är vackra uppmuntrar Anna-prinsessörhängena för flickor också fantasi och kreativ lek.

Bedårande prinsessan Anna

Dessa bedårande smycken är inspirerade av den ikoniska Snödrottningen Anna och har utformats för att komplettera vardagskläder eller speciella tillfällen.

Örhängena är tillverkade av ett slitstarkt men ändå lätt material som är säkert och skonsamt mot barns känsliga hud. De allergivänliga metallkrokarna kommer inte att orsaka allergiska reaktioner och garanterar bekväm användning hela dagen.

Örhängen med prinsessan Anna mot en vit bakgrund

En magnifik design

Örhängena har en underbar design med en avbildning av Anna från den animerade Snödrottningen. Hennes glittrande röda hår och djupblå outfit ger en färgklick till din lilla älsklings öron.

De här smyckena har den perfekta storleken för små flicköron och är lämpliga för barn från tre år och uppåt.