Rosa hjärtformad ask med smycken föreställande prinsessan Sofia
Hjärtask med 9 smycken från Sofias prinsessa för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hjärtask med 9 smycken från Sofias prinsessa för små flickor

454,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den hjärtformade asken med 9 Princess Sofia-juveler för små flickor är en förtrollad ask som kommer att få ögonen på spirande små prinsessor att gnistra. Asken, som pryds av ett magnifikt hjärtmotiv, innehåller nio smycken som är särskilt utformade för att glädja små flickor. Varje smycke är unikt och representerar en viktig del av livet för prinsessan Sofia och hennes vänner på Enchantia Castle.
Matière

Plastique, élastique, métal

Färg

Gul, Rose, Violett

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtask med 9 smycken från Sofias prinsessa för små flickor

Den här hjärtformade smyckeskrinet är inspirerat av den magiska världen i den berömda animerade serien och är den perfekta gåvan till alla små fans av prinsessan Sofia. Det hjärtformade skrinet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och pryds av färgglada illustrationer av prinsessan Sofia och hennes vänner.

Insidan av asken är fodrad med ett mjukt, fint tyg för att skydda juvelerna från repor och skador. Uppsättningen med 9 juveler som ingår i denna ask är helt enkelt underbar. Din lilla flicka kommer att bli förtrollad av varenda en.

Ett vackert smyckeskrin

Den vackra hjärtformade asken har ljusa, glada färger som omedelbart fångar ögat.

När din lilla flicka öppnar asken kommer hon att upptäcka inte mindre än 9 juveler i prinsessan Sofias färger. Varje smycke är omsorgsfullt designat i högkvalitativa material för att stå emot tidens tand och garantera en lång livslängd. De kan bäras ensamma eller tillsammans för en komplett prinsesslook!

Rosa hjärtformad ask med smycken föreställande prinsessan Sofia
Rosa hjärtformad ask med smycken föreställande prinsessan Sofia

En komplett smyckesuppsättning

Setet innehåller ett halsband, ett armband, ett par örhängen, två ringar, två resårband och två håraccessoarer. Allt i nyanser av ljusrosa och lila, som påminner om prinsessan Sofias vackra outfit.

Detta set gnistrar och kommer att fånga allas uppmärksamhet. Din lilla prinsessa kommer inte att vilja skiljas från det! Dessa smycken kan bäras varje dag, men även vid tillfällen som födelsedagar.