Rosa skolväska för små flickor med en gosig kanin med stora öron som är integrerad i väskan och en stor rosa satinbåge på huvudet
Skolväska för flicka med söt liten kanin i plysch
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Skolväska för flicka med söt liten kanin i plysch

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna skolväska med en söt liten kanin i plysch är den perfekta ryggsäcken för din lilla flicka. Den är tillräckligt stor för att rymma alla hennes saker, men inte för stor eller klumpig. Remmarna är justerbara så att den kan växa med henne. Den söta lilla kaninplyschen är avtagbar. Det är den perfekta skolväskan!
Färg

Rose

Matériau Principal

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skolväska för flicka med söt liten kanin i plysch

Den lilla flickans skolväska med integrerad söt liten kaninplysch är den perfekta följeslagaren för ditt barn på sina skoläventyr. Den här skolväskan är designad med omsorg och känsla för detaljer och kombinerar praktiska egenskaper, komfort och stil.

Designen på denna skolväska är både modern och lekfull, med ljusa färger och attraktiva mönster.

Små skolflickor har något alldeles extra att se fram emot!

Letar du efter den perfekta skolväskan till din lilla flicka? Då behöver du inte leta längre än till denna härliga skolväska med en söt liten gosig kanin! Den här väskan kommer garanterat att ge henne ett leende på läpparna varje gång hon går till skolan.

Tillverkad av hållfasta material, den här väskan kommer att klara allt som din lilla flicka kan tänkas utsätta den för. Remmarna är justerbara så att hon kan bära den bekvämt, ochden bedårande lilla gosiga kaninen är det perfekta tillskottet för att göra den här väskan ännu mer speciell.

Så gulligt!

Den sötaste grejen har kommit, och den är här för att smälta din lilla flickas hjärta! Denna flickiga skolväska levereras med en gullig liten kaninplysch som säkert blir hennes nya bästa vän.

Perfekt storlek för att rymma alla hennes viktigaste saker, den här väskan kommer att göra resan till skolan så mycket roligare. De justerbararemmarna gör att den kan växa med henne, och tyget är hållbart och lätt att rengöra. Dessutom kommer den söta lilla kaninen på framsidan säkert att få henne att le varje gång hon använder den.