Trendig sparkcykel i flera färger för flickor mellan 3 och 8 år
Scooter för flickor mellan 3 och 8 år
965,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Scooter för flickor mellan 3 och 8 år

965,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ditt barn kommer att ge sig ut på äventyr med denna fantastiska sparkcykel för flickor i åldern 3 till 8 år! Det är en leksak som passar små flickor mellan 3 och 8 år, med styren som kan justeras till 3 höjder och en hopfällbar design för transport. Det är också ett utmärkt sätt att utveckla balans och självförtroende, samtidigt som det främjar fysisk aktivitet och god hälsa.
Matériau

Plastique

Tranche d'âge

3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Scooter för flickor mellan 3 och 8 år

Tjejskoter för åldrarna 3 till 8 är ett perfekt val för spirande unga äventyrare. Scootern är designad med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder en säker och rolig körupplevelse för små flickor som vill utforska världen omkring dem. Scootern har en stark, hållbar ram och är utformad för att tåla barns gränslösa energi och samtidigt garantera deras säkerhet

Den attraktiva designen på denna scooter kommer garanterat att tilltala små flickor. Med sina klara färger och bedårande mönster kommer den att ge varje åktur en touch av stil.

Scooter med blinkande hjul

Den här scootern har en söt nyckelpigedesign och väderkvarn för att tilltala små flickor. Hjulen lyser upp med starka blinkande färger när de rullar, vilket gör den ännu mer attraktiv.

Designad speciellt för deras kroppsform, den är lätt, manövrerbar och enkel att använda. Scootern är utrustad med höjdjusterbart styre och anpassar sig perfekt till barnets längd för att ge en bekväm och säker position.

De ergonomiska handtagen gör det enkelt att flytta runt

De ergonomiska handtagen säkerställer ett bra grepp och optimal styrkontroll. Den halkfria plattan ger en stabil och säker yta för barnets fötter, medan polyuretanhjulen säkerställer smidig och tyst glidning på alla ytor.

3-hjulig sparkcykel för flickor

Den här flicksparkcykeln har 3 hjul för att säkerställa optimal stabilitet för ditt barns första åkturer. Fotstödet har en halkfri design för att förbättra hennes säkerhet.

Med bakbromsarna kan du sakta ner eller stanna säkert, även vid höga hastigheter. Sparkcykeln för flickor mellan 3 och 8 år finns i ett brett utbud av färger och mönster, för att passa varje barns smak och preferenser.

Sparkcykeln kan användas på en mängd olika sätt <Den kan användas både inomhus och utomhus, för timmar av lek och upptäckande i fullständig säkerhet. Scootern är robust och slitstark och kommer att vara med ditt barn i många år och ge en rolig och njutbar körupplevelse.