Bekväma lila rollerblades för flickor mot en vit bakgrund
Bekväma lila rollerblades för tjejer
1704,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Bekväma lila rollerblades för tjejer

1704,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra bekväma lila rollerblades för tjejer är det perfekta valet för unga åkare som vill kombinera stil och komfort på sina äventyr på hjul. Rollerblades har en levande, iögonfallande estetik med en snygg lila nyans och är utformade för att ge en rolig, smärtfri åkupplevelse.
Färg

Violett

Matériau

Lycra,caoutchouc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bekväma lila rollerblades för tjejer

De bekväma lila rollerblades för flickor är det perfekta valet för unga åkare som vill kombinera stil och komfort på sina äventyr på hjul.

Designad med uppmärksamhet på både design och funktionalitet, dessa rollerblades är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa exceptionell hållbarhet.

Det robusta yttre skalet skyddar fötterna från stötar och slag, medan den vadderade insidan ger en bekväm och säker passform.

Med en feminin och modern look!

Dessa bekväma lila rollerblades för tjejer är det perfekta valet för unga åkare som vill kombinera stil och komfort under sina äventyr på hjul.

Med en feminin och modern estetik har dessa rollerblades en livlig lila färg som ger varje rörelse en touch av skoj.

Övre delen av rullskridskorna är tillverkad av material som andas och garanterar god luftcirkulation för att hålla fötterna svala och torra, även under de mest intensiva skridskosessionerna.

0-16e135.jpeg

Perfekt för din dotter!

Den första anmärkningsvärda egenskapen hos dessa rollerblades är deras exceptionella komfort.

De har stoppning på insidan, som försiktigt sveper runt foten för en perfekt passform.

Den här stoppningen ger också skydd mot stötar och vibrationer, vilket minskar risken för skador eller obehag när du åker skridskor. Så tjejer kan göra det mesta av sin tid på hjulen utan att oroa sig för trötthet eller blåsor.