Gul 4-hjuls fjärrstyrd bil för flickor, med miniatyrbilder av tillbehör
Stuntbil för tjejer
738,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stuntbil för tjejer

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Stuntbilen för tjejer är ett måste för alla små äventyrare. Denna fantastiska bil låter tjejer ha kul och uppleva spännande ögonblick tack vare sin otroliga skicklighet, blixtsnabba hastighet och spektakulära stunts.
Recommande L'âge

4-18 ans

Matériau

Caoutchouc, ABS

Tension de charge

3.7V

Distance

30 m

Garantie

30 jours

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stuntbil för tjejer

Detta mekaniska underverk kan fjärrstyras via en lättanvänd styrenhet. Hantering av fordonet kräver inga speciella färdigheter eftersom det drivs av ett uppladdningsbart batteri.

Designad med högkvalitativa material är denna bil stark och robust, vilket garanterar maximal säkerhet under demonstrationer. Den är också utrustad med ett stötdämpande system som skyddar bilen från eventuella stötar i händelse av en kollision.

En robust, modern leksak

Flickans stuntbil är en helt otrolig leksak som gör att små flickor kan ha kul och roa sig i full säkerhet. Den här ultrastarka bilen är byggd för timmar av intensivt skoj och har utformats speciellt för tjejer som älskar action och stunts.

Med sin moderna design och tilltalande utseende har stuntbilen en livfull design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Den ljusa, blanka färgen med svarta accenter ger den ett feminint utseende samtidigt som den behåller en sportig look. Eftersom säkerhet alltid är en viktig fråga när man leker med barn har stuntbilen ett robust chassi i härdad plast som ger överlägset skydd mot fall eller andra potentiella olyckor.

28407-36497b.jpeg
Gul 4-hjuls fjärrstyrd bil för flickor, med miniatyrbilder av tillbehör

Uppladdningsbar fjärrstyrd bil

Den här fjärrstyrda bilen är mycket lättmanövrerad och har ett 360-graders svängbart framhjulssystem som ger stor rörelseflexibilitet. Den kan också svänga, snurra och göra helt otroliga volter för att imponera på vänner.

Utrustad med en lättanvänd fjärrkontroll kan stuntminiatyren enkelt styras av alla tjejer, både erfarna och nya inom sporten. Tryck bara på några enkla knappar för att ta full kontroll över fordonet och omedelbart börja jonglera med dess akrobatiska skicklighet. Fordonet är också utrustat med ett ultraeffektivt uppladdningsbart batteri och en matchande USB-laddare, vilket gör det enkelt att använda under flera sessioner utan avbrott på den buffrade nivå som uppmuntras.