4 x 4 trådlös fjärrstyrd bil med fjärrkontroll för flickor
Fjärrstyrd 4 x 4 bil för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Fjärrstyrd 4 x 4 bil för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kanske letar du efter en cool leksak att ge din systerdotter eller ditt barnbarn i julklapp. I så fall kan du köpa denna trådlösa fjärrstyrda 4 x 4 bil för flickor! Det är en gåva hon garanterat kommer att älska. Den har också en robust fjädring så att den kan tackla även de tuffaste hindren.
Färg

Rose

Matériau

Plastique

Tranche d'âge

5 à 15 ans

Batterie du produit

le corps et la télécommande doivent installer deux piles 5e

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fjärrstyrd 4 x 4 bil för flickor

Den trådlösa fjärrstyrda 4×4-bilen för flickor är en spännande leksak som erbjuder en realistisk och rolig körupplevelse.

Den här miniatyrbilen är speciellt utformad för flickor och har en snygg och färgglad design som garanterat kommer att tilltala dem. De kommer att kunna tävla med alla de andra pojkarnas bilar på lekplatsen!

Leksak för flickor

Den här flickans fjärrstyrda bil har en krockbarriär som skyddar den från olika stötar. Den mäter 14x8x7,5 cm och är tillverkad av slitstarkt plastmaterial.

Den trådlösa fjärrstyrda 4 x 4 bilen för flickor är en spännande leksak som utlovar timmar av skoj och äventyr. Denna miniatyrbil är utformad för tjejer som älskar att utforska och upptäcka ny terräng, samtidigt som de är bekväma hemma.

4 x 4 trådlös fjärrstyrd bil med fjärrkontroll för flickor

Fjärrstyrd bil för flickor

Den här flickbilen kan styras från upp till 15 meters avstånd. Den kan svänga vänster eller höger och kör snabbt över alla typer av terräng.

Den här 4 x 4 bilen levereras med en lättanvänd trådlös fjärrkontroll, så att flickor kan styra den i alla riktningar, fram, bak, vänster och höger.