Dubbelsidig fjärrstyrd bil för flickor. Orange med blå fjärrkontroll
Dubbelsidig fjärrstyrd bil för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Dubbelsidig fjärrstyrd bil för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår dubbelsidiga fjärrstyrda bil för tjejer, en leksak som är både lärorik och underhållande. Levereras komplett med fjärrkontroll, kabel och användarhandbok.
Recommande L'âge

7 à 18 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dubbelsidig fjärrstyrd bil för flickor

Den uppmuntrar barn att utforska sin omgivning och utveckla sin problemlösningsförmåga, samtidigt som den ger en rolig och spännande lekupplevelse.

Kort sagt, den dubbelsidiga fjärrstyrda bilen för flickor är en innovativ leksak. Den kommer garanterat att ha roligt med alla kompisarna på handson.

En perfekt gåva

Den här fjärrstyrda bilen för tjejer kommer att bli en fantastisk present. Den är snabb och kan ta sig över olika hinder tack vare sin kraftfulla motor.

Den dubbelsidiga fjärrstyrda bilen för flickor är en innovativ och rolig leksak som kommer att tilltala alla små flickor med en passion för bilar.

Den här fjärrstyrda bilen är utformad med banbrytande teknik som gör att den kan köra på två olika sidor, vilket ger en unik och spännande körupplevelse.

Fjärrstyrd bil för flickor

Hjulen på denna flickbilär tillverkade av nylon, vilket gör den mycket greppvänlig på vägen. Den kan rotera 360°, plus att hjulen kan vändas vertikalt.

Designen på denna fjärrstyrda bil är speciellt utformad för flickor, med ljusa, attraktiva färger som rosa, lila och vitt.

Den har också LED-lampor som tänds när den är i rörelse, vilket ger en touch av glamour och elegans till dess utseende.