Telefonleksak för små flickor, rosa färger på ett bord i ett hus
Telefonleksak för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Telefonleksak för små flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en present till ditt barn? Då kan denna telefonleksak för små flickor vara precis vad du letar efter. Den har en inbyggd högtalare som ger ifrån sig ljud för att fånga din lilla flickas uppmärksamhet.
Färg

Rose

Recommande L'âge

0 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Telefonleksak för små flickor

Sammanfattningsvis är telefonleksaken för små flickor ett viktigt tillbehör för alla små flickor som gillar att leka mamma eller prinsessa. Den kommer att stimulera deras kreativitet och fantasi samtidigt som de kan lära sig på ett roligt och lekfullt sätt.

Medan hon väntar på att få en smartphone kan hon redan föreställa sig att prata med sina vänner.

Leksak för flickor

Om du letar efter en telefonleksak till ditt lilla barn är den här definitivt värd att köpa. Det är en leksak som kommer att stimulera ditt barns nyfikenhet.

Designad speciellt för små flickor, denna leksak har en färgstark och attraktiv design som kommer att fånga deras uppmärksamhet vid första anblicken.

Den här telefonleksaken är utrustad med flera funktioner som gör att ditt barn kan fördjupa sig i en fantasivärld och leka mamma eller prinsessa.

Telefonleksak för små flickor, rosa färger på ett bord i ett hus

Leksakstelefon med lampa

Den här flickmobilen har ett attraktivt ljus som gör den intressant. Dessutom har den flera knappar som kan utföra olika funktioner.

Den har en numerisk knappsats med upplysta knappar och roliga ljud som hjälper ditt barn att lära sig siffror och färger samtidigt som det har roligt.

Den lilla flickans telefonleksak är också utrustad med en mikrofon och högtalare som gör att ditt barn kan prata med sina fantasivänner eller låtsas ringa viktiga samtal.