Modern rosa musikalisk leksakstelefon för flickor
Musikalisk telefonleksak för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Musikalisk telefonleksak för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Har du en liten flicka i ditt liv? Och letar du efter en leksak som kan hålla henne sysselsatt när hon är hemma? Tänk då på att köpa den här musikaliska leksakstelefonen för flickor! Den kan göra ljud som kommer att locka din lilla uppmärksamhet, vilket är perfekt för att hålla henne underhållen.
Recommande L'âge

13 mois à 12 ans

Matériau

Plastique

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musikalisk telefonleksak för flickor

Den här leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, vilket garanterar lång, bekymmersfri användning. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör livet enklare för upptagna föräldrar.

Hon kommer inte att kunna ringa sina vänner än, men hon kommer att kunna föreställa sig dialoger med dem medan hon väntar på sin smartphone.

Telefonleksak i plast för flickor

Den här leksakstelefonen i plast är tillräckligt liten och lätt för att din dotter lätt ska kunna hålla den i handen. Så hon kommer att kunna ta den med sig överallt.

Den musikaliska leksakstelefonen för flickor är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som gör att ditt barn kan ha roligt samtidigt som hon utvecklar sina sensoriska och kognitiva förmågor.

23256-086614.jpeg

Rosa leksak för små flickor

Den här flickleksaken är designad med en enhörningsfigur, inbyggda LED-lampor och hjärtmotiv. Med dessa funktioner kombinerade är det en perfekt presentidé för små flickor.

Den här leksaken är speciellt utformad för små flickor och har en färgglad och attraktiv design som säkert kommer att glädja din lilla prinsessa.

Den musikaliska telefonen för flickor är utrustad med flera funktioner som kommer att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet. Hon kan leka med knapparna som ger ifrån sig roliga ljud och melodier, upptäcka de olika färgerna och formerna på telefonen och till och med lära sig siffror och bokstäver tack vare sifferknapparna.