Trendig projektionslampa för Snödrottningen för flickor i en låda
Bästa projektionsfackla för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Bästa projektionsfackla för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Med denna projektionslampa kan ditt barn visa bilder av Snödrottningen på en vägg eller en plan yta. Den är enkel att använda och din dotter kan bläddra igenom de 24 tillgängliga bilderna med en knapptryckning. Projektionslampans huvud kan vridas 90 grader. Kort sagt, en rolig leksak för barn.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bästa projektionsfackla för flickor

Snödrottningens projektionslampa för flickor är en magisk produkt som kommer att transportera ditt barn till den förtrollande världen i den berömda animerade Disney-filmen. Ficklampan är speciellt utformad för spirande små prinsessor som gillar Elsa, Anna och deras vänner. Ficklampan har en elegant och färgglad design och är den perfekta följeslagaren för ditt barns nattliga äventyr.

Enkel att använda, allt ditt barn behöver göra är att trycka på knappen på ficklampans handtag för att aktivera de olika funktionerna. Han kan välja mellan projektion, nattlampa eller helt enkelt använda ficklampan för att lysa upp sin väg i mörkret.

Fotolampa för flickor

Ge din dotter möjlighet att berätta historier och låta fantasin flöda, genom att skapa dialog från Snow Queen efter de bilder som denna projektionslampa kommer att sätta upp på väggen. En fantastisk present till den kommande julhelgen.

Snödrottningens projektionslampa för flickor är en unik och fantastisk produkt som kommer att förvåna alla små flickor som är fans av den berömda prinsessan Elsa.

Facklan är utformad med en ergonomisk form som gör den lätt för barn att hålla och hantera.

18839-2e3efd.jpeg

Erbjuda en uppslukande visuell upplevelse för ditt barn

Facklan är utrustad med en projektor som projicerar bilder av Snödrottningen på väggarna eller taket i ditt barns sovrum.

Bilderna är skarpa och tydliga, vilket ger en uppslukande visuell upplevelse för ditt barn. De projicerade bilderna inkluderar ikoniska scener från filmen, som Elsas förvandling till is, samt bilder av prinsessan själv.

Det är ett bra sätt att visa upp ditt barns fantasi

Facklan är inte bara rolig, den är också mycket praktisk.