Fordon med trendig Rubble Patrol-figur i låda
Fordon med figur av Rubble Paw Patrol
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fordon med figur av Rubble Paw Patrol

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Rubble är redo för ännu ett fantastiskt uppdrag! Med sin byggbil lyckas han alltid hjälpa sitt team när det är en räddningsaktion och något tyngre behöver lyftas eller tas bort! Barn älskar att leka med vårt Rubble Pat patrullfordon.
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fordon med figur av Rubble Paw Patrol

Figuren är ledad, vilket innebär att barn kan flytta runt den och använda den för att leka ut alla möjliga fantasifulla äventyr.

Farkosten med Rubble Patrol-figuren är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och stöttålig. den är supersöt och bedårande.

Rubble en bedårande hund

Rubble är en härlig hund som vet allt om skateboards och snowboards, även om han är lite råbarkad. Han älskar att bli smutsig och springa till badet, typiskt för hundar, eller hur?

Den här leksaken är baserad på karaktären Rubble, en av de mest populära medlemmarna i hundräddningsteamet.

Farkosten är utformad för att se ut som en gul och svart grävmaskin, med robusta hjul som gör att Rubble lätt kan ta sig fram i alla typer av terräng.

Mästaren på grävmaskiner

Den här bedårande engelska bulldoggen är en mästare med sin grävmaskin, det finns inget jobb han inte kan göra, för honom finns det inga omöjliga saker. Hans motto är “Rubble är redo”.

Fordonets tak öppnas så att Rubble kan sätta sig inuti, redo att ge sig iväg på ett räddningsuppdrag.

Rubbles actionfigur ingår i fordonet och passar perfekt i sitt säte i förarhytten.