Everest-patrullbil för flickor med figur och låda
Everest Paw Patrol Bil för flickor med figur
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Everest Paw Patrol Bil för flickor med figur

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Everest är en siberian husky vars huvudsakliga uppgift är att röja snö från vägarna i nödsituationer, och hon använder sin superkrok för att ta sig från en plats till en annan. Hon är alltid redo att hjälpa sina vänner! Följ med Everest och resten av teamet och ha kul när du återskapar händelserna från den tecknade serien. Detta fordon med Everest Patrol-figur är den perfekta presenten!
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Everest Paw Patrol Bil för flickor med figur

Everest Patrol Vehicle med figur för flickor är en otroligt rolig och utmanande leksak som kommer att fördjupa din lilla flicka i den spännande världen hos det berömda hundräddningsteamet. Leksaken är inspirerad av den populära TV-serien och erbjuder en uppslukande och uppmuntrande lekupplevelse för unga tjejer som älskar att utforska, rädda och skydda.

Den här leksaken är inte bara underhållande, utan erbjuder också många pedagogiska fördelar. Genom att leka med fordonet och figuren kommer ditt barn att utveckla sin fantasi.

Everest

Everest bor med Jake på Snow Mountain i Carson City. Hon älskar att glida med magen överallt där det finns is eller snö, en mycket rolig hund.

Den här leksaken är perfekt för små flickor som älskar att leka med figurer och fordon, eftersom den erbjuder en rolig och interaktiv lekupplevelse.

Fordonet är utformat med ljusa och attraktiva färger, vilket gör det mycket attraktivt för barn.

Oslagbar

Everest och hans maskin är ostoppbara, ingen snö kan stå emot dem! Som hans motto säger: “Oavsett om det snöar eller fryser, jag kommer.”

Den är utrustad med robusta hjul som gör att den lätt kan rulla över alla ytor, vilket gör den till en idealisk leksak för inomhus- och utomhuslek.

Everest-figuren ingår också i förpackningen och ger spelet en extra dimension. Figuren är tillverkad av högkvalitativa material och är målad med fina, exakta detaljer för att se exakt ut som karaktären i serien.