Vit dunjacka för flicka på brun galge
Tjejrock i tjock dunjacka
522,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tjejrock i tjock dunjacka

522,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna underbara vinterjacka för små flickor i tjock päls är perfekt för dina små prinsessor. Den är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och lyxiga material som gör den otroligt slitstark och kommer att värma ditt lilla barn under vintern. Den har också ett vadderat innerfoder för extra värmeisolering.
Matériau

Coton, Polyester

Type de fermeture

Boutons

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejrock i tjock dunjacka

Jackan är tillverkad med ett väderbeständigt ytterlager, det robusta originaltyget håller värmen när temperaturen börjar sjunka! Dessutom har jackan två framfickor som skyddar små händer från kyla.

Alla dessa egenskaper gör denna vinterjacka med tjock päls för små flickor till ett oumbärligt måste-ha för den här vintern!

En varm, luftig fleece

Den här underbara vinterjackan för flickor med tjock päls är helt enkelt perfekt för kallare dagar. Med sin mjuka och mysiga skärning kommer den att hålla din lilla flicka varm under långa vinterdagar. Tillverkad av lyxiga material, denna slitstarka kappa kommer att vara till nytta i många år framöver. Den fleece-ull och ärmarna efterliknar en klassisk kappa som är generöst trimmad med mjuk päls som kommer att glädja din älskade lilla flicka! Den är helt fodrad med ett varmt fleecetyg som andas och känns skönt mot huden, vilket gör att hennes hud kan andas samtidigt som den ger ett komplett skydd mot den bittra kylan. Din lilla flicka kommer inte att önska sig något mer!

Vit dunjacka för flicka på brun galge

En elegant, tidlös look

Den här jackan för flickor under vintersäsongen är en excellent kombination av komfort och stil.Den har designats av ett robust och slitstarkt yttertyg som håller ditt barn ombonat och varmt. Tyget är fyllt med tjock päls som ger extra isolering utan att göra avkall på stilen. Förstärkta sömmar ger bättre kvalitet och robusthet medan den mjuka pälskragen ger en chic och tidlös look. Jackans lösa passform gör att ditt barn sitter bekvämt, oavsett omgivningstemperatur. Med sin klassiska stil kommer denna kappa att vara en favorit för din lilla flicka i många år framöver!