Liten leende blond flicka, stående, klädd i en gul regnjacka med huva
Lång regnjacka med utsvängd huva för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Lång regnjacka med utsvängd huva för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den långa utsvängda regnrocken med huva för flickor är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Den håller din prinsessa torr under regniga dagar. Huvan är justerbar och stängs enkelt med tryckknappar. Dess skärning och design gör den dessutom trendig och mångsidig.
Matière

Polyester

Épaisseur du tissu

2 mm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lång regnjacka med utsvängd huva för flickor

Utöver att vara mycket funktionell utmärker sig detta oljehölje också genom sin trendiga design. Det finns i två attraktiva färger som gör att ditt barn kan visa upp sin personliga stil även i regn. Dessutom ger den en färgklick till outfiten på regniga dagar.

Detta mångsidiga och praktiska plagg stängs med tryckknappar och huvan justeras med en dragsko. Din prinsessa kommer att älska att leka i regnet med sin färgglada oilskin!

Eleganta, bekväma kläder

Designad speciellt för tjejer som gillar att vara snygga även på regniga dagar, detta oilskin är en garderob nödvändighet för alla säsonger.

Ölskinnet har en utsvängd skärning som ger stor rörelsefrihet samtidigt som den ger en feminin och modern touch till din dotters outfit. Längden täcker kroppen perfekt och ger maximalt skydd mot regn och vind.

För att hålla er torra!

Detta oljeskinn motstår effektivt väder och vind genom att skapa en vattentät barriär mellan ditt barn och fukten utanför. Det är tillverkat av ett vattenavvisande tyg som andas och förhindrar att fukt byggs upp inuti plagget, vilket garanterar optimal komfort hela tiden.

Den integrerade huvan ger inte bara extra skydd mot plötsliga regnskurar, utan har också en justerbar dragsko för att passa ditt barns huvudstorlek perfekt. Så att hans syn inte hindras av dåligt väder.