Mångfärgad enhörningsbadrock för flickor som bärs av en liten flicka. Bra kvalitet, mycket originell och modern
Badrock med enhörning för flicka
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Badrock med enhörning för flicka

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna underbara enhörningsbadrock för flickor är för enhörningsälskare! Den är tillverkad av silkeslent, absorberande och slitstarkt bomullstyg och är perfekt att ha på sig efter badet. Den är särskilt utformad för barn under 12 år. Med sin mjukhet, värme och fantastiska design kommer den säkert att bli ett välkommet tillskott i din lilla prinsessas garderob.
Matériau

Coton, polyester

Saison

Hiver

Type de tissu

flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Badrock med enhörning för flicka

Enhörningsbadrocken för flickor är en riktig förtrollning som kommer att ge en touch av magi och mjukhet till din lilla prinsessas dagliga rutin.

Den här badrocken är praktisk och funktionell och har ett justerbart bälte som gör att ditt barn kan anpassa den till sin storlek och hålla den säkert på plats. Dessutom har den två praktiska fickor, perfekta för förvaring av små skatter eller helt enkelt för att hålla din dotters händer varma.

Multifunktionell badrock med huva för flickor

Den här badrocken för flickor har en huva som värmer din loulous huvud och torkar hennes hår efter badet. Det är också en liten morgonrock för att sova på natten.

Enhörningsbadrocken för flickor är ett bedårande och bekvämt nattplagg som kommer att glädja små flickor som är enhörningsfans.

Den här badrocken är tillverkad av ett mjukt och fluffigt tyg och är perfekt att krypa upp i Morpheus famn efter en lång dag med spel och äventyr. Med sin enhörningshuv och spetsiga öron är morgonrocken lika söt som den är praktisk.

Mångfärgad enhörningsbadrock för flickor som bärs av en liten flicka. Bra kvalitet, mycket originell och modern

Badrock för flickor

Den här badrocken för tjejer är perfekt för att förhindra att ditt barn blir förkylt, samtidigt som du ser superattraktiv ut som en enhörning! Den har ett bälte i midjan som håller den säkert stängd.

Den håller din lilla prinsessa varm och skön samtidigt som hon har friheten att röra sig och leka. De långa ärmarna och den knälånga längden på badrocken ger full täckning för optimal komfort.

Designen på denna morgonrock är helt enkelt magisk.