3 set med leggings och sport-bh, sida vid sida, i olika färger
Tvåfärgade leggings och sport-bh för flickor
352,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tvåfärgade leggings och sport-bh för flickor

352,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Det fina tvåfärgade setet med leggings och sport-bh för flickor är den perfekta outfiten för alla trendiga unga idrottare. Med sitt unika utseende och sina praktiska funktioner sticker detta set ut från mängden. Det mjuka, stretchiga tyget är bekvämt och åtsittande. Den tvåfärgade looken på ena benet och behån ger en modern touch till detta redan fantastiska set.
Matière

70% polyester, 20% élasthanne, 10% nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tvåfärgade leggings och sport-bh för flickor

Den matchande sport-bh:n har också en genial design. Den har korsade band som ger optimalt stöd utan att trycka på rygg eller axlar. BH:n är tillverkad i ett mjukt tyg som andas och ger effektiv fukthantering så att din dotter håller sig torr även under ett intensivt träningspass.

Den är bekväm att bära och ger rätt stöd för brösten hos de inblandade flickorna. Den korslagda, genombrutna designen ger behån en originell touch. Naturligtvis kan den bäras för fysiska aktiviteter, men den kan också bäras hemma för att vara bekväm.

Modernt och trendigt set

Detta set med legging och bh är ett perfekt val för aktiva tjejer som vill kombinera stil, komfort och funktionalitet i sina träningskläder. Detta set är noggrant utformat för att möta de specifika behoven hos aktiva tjejer.

Den moderna, trendiga estetiken är också en integrerad del av detta sportset för tjejer. Med djärva kontrastfärger som varmrosa i kombination med svart eller blått ger detta set en levande touch till alla träningsoutfits.

Mjuka, bekväma leggings

Leggingsen, som är tillverkade av en blandning av andningsbara och stretchiga tyger, har en åtsittande passform som följer kroppens form på ett harmoniskt sätt. Det elastiska midjebandet ger perfekt stöd och glider inte under dynamiska rörelser.

De platta sömmarna ger optimal komfort genom att förhindra hudirritation, medan längden är perfekt för att täcka hela benet hela vägen ner till fötterna. Den kan bäras med bh eller någon annan topp eller sweatshirt. Det är ett klassiskt garderobsplagg.