Fashionabel rosa päls för flickor
Flicka i fuskpäls med huva
852,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flicka i fuskpäls med huva

852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna huvjacka med fuskpäls för flickor kommer att hålla ditt barn varmt, särskilt på vintern. Den är tillverkad av högkvalitativ bomull som är både mjuk och andas.
Matériau

Coton

Remplissage

Coton

Poids

500g

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flicka i fuskpäls med huva

Den lyxiga fuskpälsen skapar en mjuk, plyschig look samtidigt som den skyddar ditt barn från extrema väderförhållanden.

Jackan har en stor huva som sträcker sig över huvudet och ger optimalt skydd mot isande vind samt regn eller snö. Den mångsidiga designen tack vare den diskreta färgen gör den lätt att kombinera med alla vardagliga eller finare outfits. Knappar och dragkedja framtill gör det snabbt och enkelt att fästa rocken på plats, medan den trendiga skärningen ger en smal och trendig silhuett.

Ett trendigt plagg

Kappa med huva i fuskpäls för flickor är ett snyggt och mycket praktiskt plagg för din lilla prinsessa. Detta trendiga vinterplagg kommer att hålla din lilla flicka varm och snygg under årets kalla månader.

Rockens design är moderiktig, med en åtsittande passform tack vare den elastiska midjan, samtidigt som den skyddar hennes kropp från vintervädret. Det är en subtil blandning av modern stil, komfort och värme som kommer att glädja din dotter. Fickorna håller hennes små händer varma. De tryckta detaljerna på ärmarna ger plagget en originell touch, utöver den ljusa färgen.

En varm och snygg huva

Den överdådiga fuskpälsen ger en mysig, fluffig känsla mot barnets hud. Den håller också små huvuden varmt tack vare den vadderade huvan. Det använda materialet garanterar den komfort som behövs för att tillbringa hela dagar utan att känna kyla eller någon form av obehag som förknippas med låga temperaturer.

Den här huvjackan är tillverkad av högkvalitativa material och tål konstant gnidning när den bärs av ditt barn ute i snön eller under normala utomhusaktiviteter som hon kan tänkas göra. Den har också en lätthanterlig dragkedja som inte ens barnet kommer att ha några större problem med att öppna och stänga.