4 blanka ärmlösa dunjackor som ligger platt, med tillbehör runtom
Tjock, glänsande ärmlös dunjacka för flickor
306,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tjock, glänsande ärmlös dunjacka för flickor

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna tjocka, glänsande ärmlösa dunjacka för tjejer är den perfekta kombinationen av komfort och mode. Det glänsande yttertyget är mjukt och väderbeständigt och skyddar mot isiga vindar och lätta regnskurar. Den har sidofickor, ståkrage och resår i midjan. Den har allt, plus en fantastisk design!
Matière

Coton, Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjock, glänsande ärmlös dunjacka för flickor

Den ärmlösa designen ger fullständig rörelsefrihet, vilket ger mer komfort när hon leker eller deltar i sina favoritaktiviteter. Den smala passformen ger också en extra touch till den övergripande stilen samtidigt som den håller kroppen väl inpackad och skyddad.

Den haklånga kragen gör att du inte släpper igenom luft och blir förkyld. Det finns inget behov av att bära en halsduk. Dessutom finns det ett resårband i midjan för att dra åt dunjackans nederkant.

Vadderad dunjacka

Girls tjocka, glänsande ärmlösa dunjacka är ett perfekt val för att hålla din lilla prinsessa vacker, mysig och varm under kalla vinterdagar. Dunjackan är tillverkad med känsla för detaljer och överlägsen kvalitet och är ett utmärkt tillskott till ditt barns garderob.

En av dunjackans höjdpunkter är den tjocka stoppningen, som ger optimal värme oavsett väder. Din dotter kommer att känna sig skyddad från kyliga temperaturer tack vare den generösa quiltningen som effektivt håller kvar kroppsvärmen.

Ett modernt snitt

Den här dunjackan är speciellt designad för unga tjejer och har en modern, trendig skärning som visar upp deras unika stil. Den finns i en rad ljusa, livfulla färger, perfekt anpassade till smaken hos spirande små fashionistas.

Det glansiga materialet ger dunjackan en lyxig och elegant look som inte kommer att gå obemärkt förbi. Noggranna detaljer som förstärkta sömmar garanterar hållbarheten, medan robusta tryckknappar garanterar enkelhet och funktionalitet.