7 färgglada ärmlösa dunjackor utlagda platt
Slät ärmlös dunjacka i lättviktsmodell för flickor
556,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Slät ärmlös dunjacka i lättviktsmodell för flickor

556,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den enkla, ärmlösa dunjackan för flickor är perfekt för att hålla dina prinsessor både snygga och bekväma. Den ärmlösa designen ger rörelsefrihet utan att kompromissa med komforten eller förmågan att hålla värmen. Den är tillverkad i ett mjukt, lättviktigt tyg som gör den perfekt för alla årstider.
Matière

Coton, Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Slät ärmlös dunjacka i lättviktsmodell för flickor

Dunjackan är ändamålsenlig och funktionell och kan bäras på egen hand under mildare dagar eller som ett extra lager under en jacka när det är riktigt kallt. Oavsett tillfälle eller säsong kommer din dotter alltid att vara redo och snygg med detta underbara klädesplagg.

Utnyttja denna jacka och ge din älskade lilla prinsessa en oöverträffad känsla av komfort och stil. Bli ett blickfång med detta trendiga klädesplagg som kommer att ge hennes garderob en modern touch.

Tidlös jacka

Med sin eleganta, moderna design erbjuder denna ärmlösa dunjacka din lilla prinsessa en oslagbar blandning av stil och komfort. Designen är klassisk men ändå tidlös och mångsidig.

Dunjackan har en praktisk dragkedja framtill och är lätt att ta på och av. Så ditt barn kan snabbt ta på eller av sig den efter behov. Dessutom erbjuder fickorna gott om utrymme för att förvara alla små skatter eller hålla händerna varma.

93493-538d13.jpeg

Varm, lätt dunjacka

Den här ärmlösa dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar optimal värme samtidigt som den är lätt. Den vackra enfärgade färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, medan den smala passformen smickrar ditt barns figur.

Lätt att ta hand om, följ bara instruktionerna på etiketten för att hålla formen och färgen intakt över tid. Dess väderbeständighet gör den till ett perfekt val för utomhusäventyr.