Kortärmad blus med grå bakgrund för flickor
Kortärmad blus för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Kortärmad blus för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår kortärmade blus för flickor är ett mångsidigt, elegant plagg som är perfekt för små fashionistas. Blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort hela dagen. Med sina korta ärmar är blusen perfekt för varma sommardagar. Den håller ditt barn svalt och bekvämt, även i varmt väder.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kortärmad blus för flickor

Den kortärmade blusen för flickor är ett mångsidigt och snyggt plagg som ger ditt barns garderob en touch av charm och stil.

Den här blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Blusens korta ärmar är perfekta för varma sommardagar och ger en lätt och sval känsla för din lilla flicka.

De ger också stor rörelsefrihet, perfekt för att leka, springa och ha kul utan begränsningar.

Ett mångsidigt och elegant plagg

Den här kortärmade blusen för flickor är ett mångsidigt och snyggt plagg som kommer att ge ditt barns garderob en touch av charm.

Den här blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Blusens korta ärmar är perfekta för varma sommardagar och ger en lätt och sval känsla.

De ger också en bekväm passform

Den ger också stor rörelsefrihet, perfekt för roliga och sportiga aktiviteter.

En enkel men sofistikerad blus!

Designen på denna blus är både enkel och sofistikerad.

Den har en klassisk rund halsringning som framhäver ditt barns känsliga hals. Noggrann efterbehandling och diskreta sömmar ger en touch av förfining till helheten. Blusen finns i en mängd olika färger och storlekar och passar alla smaker och tillfällen.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en födelsedagsfest eller en familjeutflykt, kommer denna blus alltid att vara ett elegant och lämpligt val.