Blus med blommönster och volangärmar för flickor med träbakgrund
Blus med blommönster och fladdrande ärmar för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Blus med blommönster och fladdrande ärmar för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår blus med blommönster och volangärmar för flickor är ett snyggt och trendigt plagg som kommer att ge ditt barns garderob en touch av charm och femininitet. Blusen är omsorgsfullt designad och tillverkad av kvalitetsmaterial för optimal komfort hela dagen. Blusens blommönster är helt underbart.
Färg

Blå

Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blus med blommönster och fladdrande ärmar för flickor

Den härflickblusen är ett elegant och trendigt plagg som kommer att ge ditt barns garderob en touch av charm och femininitet.

Den här blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetstyg och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Det blommiga mönstret som är tryckt över hela blusen ger en fräsch och lätt känsla och för tankarna till naturens skönhet.

Blommornas ljusa, livfulla färger blandas harmoniskt med den vita bakgrunden och skapar en slående kontrast som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet.

Utsmyckad med ett livfullt, färgglatt blommönster

Blusen med blommönster och volangärm för flickor är ett elegant och feminint plagg som kommer att ge en touch av charm till din lilla prinsessas garderob.

Den här blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetstyg och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Blusens design är helt bedårande, med fina fladdrande ärmar som ger en lekfull och romantisk dimension till ensemblen.

Ärmarna är prydda med ett färgstarkt och livfullt blommönster som framhäver naturens skönhet och ger en fräsch känsla till varje outfit.

Blus med blommönster och volangärmar för flickor med träbakgrund

Lägg till en touch av sofistikering!

Den här blusen har en lätt figurnära skärning som framhäver ditt barns figur utan att begränsa rörelsefriheten.

Den har en klassisk V-ringning som ger en sofistikerad touch till helheten. Den här blusen är mångsidig och lätt att matcha och kan bäras både till vardags och vid speciella tillfällen.

Den är lätt att bära och lätt att matcha <Den passar perfekt med en plisserad kjol för en elegant, flickig outfit, eller med jeans för en mer avslappnad look.