Rosa hjärtformat smyckeskrin med 9 juveler placerade bredvid
Hjärtask med 9 smycken från Frost för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hjärtask med 9 smycken från Frost för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den hjärtformade asken med 9 Snödrottning-juveler för små flickor är den perfekta presenten. Denna magnifika hjärtformade ask pryds av en elegant bild av Elsa och Anna, och innehåller inte mindre än 9 juveler! Ett komplett set som får dig att känna dig som en prinsessa.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtask med 9 smycken från Frost för små flickor

Den här hjärtformade asken är både söt och praktisk, och erbjuder perfekt förvaringsutrymme för din lilla prinsessas dyrbara skatter. De 9 juvelerna som ingår i asken är speciellt utformade för att förvåna och glädja unga flickor.

Den här hjärtlådan i två våningar är dessutom kompakt och lätt, vilket gör den enkel att bära med sig på resor eller utflykter. Din lilla flicka kommer att kunna ta med sig sina favoritsmycken överallt.

Allt som hör en prinsessa till!

Så fort du öppnar den hjärtformade asken kommer du att förtrollas av magin som dyker upp. Inuti hittar du nio vackra juveler som alla representerar en karaktär eller en ikonisk symbol från filmen. Den älskade hjälten Elsa skiner i form av ett elegant, glittrande halsband – små flickor kommer att älska att se Elsa gnistra runt sina halsar som en isdrottning.

De små, noggranna detaljerna i varje smycke framhäver all skönhet hos barnens favoritkaraktär. Små prinsessor kommer att älska att bära dessa underbara accessoarer hemma eller ute på stan.

Rosa hjärtformat smyckeskrin med 9 juveler placerade bredvid

Ett komplett kvalitetspaket

Setet innehåller 9 smycken inspirerade av filmen Snödrottningen: ett halsband, ett armband, två ringar, ett par örhängen, två gummiband och två accessoarer.

Alla dessa smycken har noggrant valts ut för sin exceptionella kvalitet för att ge din lilla prinsessa inte bara en bedårande produkt utan också en hållbar sådan som kommer att påminna henne om hennes tidlösa passion för Snödrottningen under många år framöver.