Snow Queen LED-nattlampa för moderiktiga tjejer
Frost LED nattlampa för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost LED nattlampa för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Varför inte dekorera ditt dotters sovrum med denna Snow Queen LED nattlampa för flickor. Det är ett inredningsaccessoar som hon garanterat kommer att älska. Denna fantastiska upplysta figur kan skifta i 7 olika färger.
Sexe

Unisexe

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost LED nattlampa för flickor

Den är lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära och ställa upp var som helst i ditt barns sovrum. Slutligen är detta nattljus en perfekt present till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle.

Snödrottningen har olika färger och kan lysa upp din dotters nätter.

Snödrottning LED-figur present till flickor

Om du letar efter en presentidé till din dotter eller systerdotter kommer denna snödrottningsklocka för tjejer att göra henne glad. Det är ett perfekt alternativ för alla som älskar Disneyfilmen Frost.

Nattlampan är designad med en bild av den berömda prinsessan Elsa från Snödrottningen, omgiven av en sagolik vintermiljö.

Den avger ett mjukt, lugnande ljus som skapar en varm och behaglig atmosfär i ditt barns sovrum.

Leksak LED Snödrottning figur

Den här Girl’s Snow Queen Nightlight är en prydnad som passar perfekt i alla inredningar. Den kan användas som en leksak för barn.

Tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och stöttålighet. Den är utrustad med den senaste LED-tekniken som ger optimal ljusstyrka samtidigt som den förbrukar mycket lite energi.