Snow Queen bäddset i 2 delar för flickor. Bra kvalitet, mycket originellt
Frost Delat bäddset för flickor
681,00 kr1022,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Frost Delat bäddset för flickor

681,00 kr1022,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är superglada över att kunna presentera vårt nya Snow Queen 2-delade bäddset för flickor. Dessa bäddset innehåller ett påslakan och ett örngott. De finns i en mängd olika storlekar för att passa en vanlig säng. De ljusa färgerna med nyanser av blått och lila påminner om Snödrottningens magiska värld.
Färg

Blå

Matériau

Polyester

Tissu de Construction

90gsm

Poids

0.6-1.5kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Delat bäddset för flickor

Sängsetet Snödrottningen i två delar för flickor är drömmen för varje liten prinsessa som älskar den magiska och förtrollande världen i Disneys berömda animerade film. Detta bäddset, speciellt utformat för Snödrottningens fans, har en vacker och färgstark design som får ditt barn att försjunka i en sagovärld.

Setet innehåller två viktiga delar för en komplett bäddning: ett påslakan och ett matchande örngott.

Det är lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin färg eller mjukhet. Dessutom finns det i olika storlekar för att passa perfekt i ditt barns säng.

Bäddset med Frozen-motiv för flickor

Dessa Snow Queen bäddset för trådle är dekorerade med teckningar av huvudpersonerna från Disney-filmen Frozen. De ger också en touch av stil till din dotters sovrumsinredning.

Bäddsetet Snow Queen i 2 delar för flickor är ett helt underbart bäddset som kommer att glädja alla små flickor som är fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes syster Anna.

Bäddsetet består av ett påslakan och ett örngott, båda med mönster inspirerade av Disneys animerade film Snödrottningen.

Snow Queen bäddset i 2 delar för flickor. Bra kvalitet, mycket originellt
Snow Queen bäddset i 2 delar för flickor. Bra kvalitet, mycket originellt

Slitstarka sängkläder för flickor

Dessa sängkläder för flickor är designade i högkvalitativa polyestermaterial. De kan tvättas i maskin, vilket gör dem enkla att ta hand om.

Påslakanet mäter 140 x 200 cm, vilket gör det till en standardstorlek för en enkelsäng. Det är tillverkat av högkvalitativt tyg som är mjukt och bekvämt att ta på, för att säkerställa en lugn och vilsam sömn för ditt barn.

Påslakanets huvudmotiv föreställer filmens huvudpersoner, Elsa och Anna, omgivna av gnistrande snöflingor.