Rund vit lurvig fuskpälsmatta på ett mörkt trägolv i ett sovrum med en mugg och en bok på mattan
Rund vit matta med lång lugg i fuskpäls för flickrum
215,00 kr1318,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rund vit matta med lång lugg i fuskpäls för flickrum

215,00 kr1318,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den runda flickrumsmattan i långhårig fuskpäls är ett lyxigt och bekvämt dekorativt tillbehör som ger en touch av värme och elegans till alla rum. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och har en fluffig struktur.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rund vit matta med lång lugg i fuskpäls för flickrum

Den runda vita fuskpälsmattan med lång lugg för flickrum är ett elegant och lyxigt tillbehör som ger en touch av mjukhet och komfort till alla rum.

Den här mattan är omsorgsfullt utformad för att erbjuda en behaglig taktil upplevelse tack vare sin mjuka, plyschiga struktur. Oavsett om det är i ett barns sovrum, en tonårings sovrum eller till och med en vuxens sovrum, kommer denna matta att ge en touch av sofistikering och femininitet.

Ge ditt sovrum lite stil!

Den runda fuskpälsmattan med lång lugg för sovrum för flickor är ett dekorativt tillbehör som ger ditt hem en touch av komfort och elegans. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig att gå på.

Den runda designen på denna fuskpälsmatta ger den en modern, sofistikerad look som kommer att se bra ut i alla rum i ditt hem. Den långa, silkeslena högen av fuskpäls ger en unik struktur som lägger till en extra dimension till inredningen i ditt rum. Denna flickrumsmatta finns i en mängd olika storlekar för att passa din inredning!

Rund vit lurvig fuskpälsmatta på ett mörkt trägolv i ett sovrum med en mugg och en bok på mattan

Så mysigt!

Den runda shag-mattan i fuskpäls är det perfekta dekorativa tillbehöret för att ge ditt hem en touch av komfort och värme. Med sin eleganta och sofistikerade design kommer denna matta att ge en mjuk och mysig atmosfär till alla rum i ditt hem.

Den här mattan flickrumsmattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och behaglig att gå på. Den långa ludden av fuskpäls ger en lyxig och bekväm känsla, samtidigt som den ger en intressant struktur till ditt vardagsrum.