Rund långhårig fuskpälsmatta i rosa med en kopp och två böcker på
Färgstark rund fuskpälsmatta med lång lugg för sovrum för flickor
215,00 kr1318,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Färgstark rund fuskpälsmatta med lång lugg för sovrum för flickor

215,00 kr1318,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den runda flickrumsmattan i långhårig fuskpäls är ett lyxigt och bekvämt dekorativt tillbehör som ger en touch av elegans till alla sovrum. Tillverkad av högkvalitativa material, med en mjuk, plyschig yta som perfekt efterliknar strukturen och utseendet hos päls.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgstark rund fuskpälsmatta med lång lugg för sovrum för flickor

Den färgglada runda flickrumsmattan i långhårig fuskpäls är ett perfekt dekorativt tillbehör för att ge en touch av mjukhet och värme till alla små flickors sovrum.

Med sin cirkulära design ger den en modern och lekfull estetik som barn kommer att älska. Den långa luggen ger en behaglig känsla under fötterna och inbjuder till avkoppling och komfort.

För att liva upp din inredning!

Den runda shag-mattan i fuskpäls är ett elegant och bekvämt dekorativt tillbehör som ger ditt hem en touch av mjukhet. Denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla över tiden samtidigt som den behåller sitt nya utseende.

Mattan är täckt av en långhårig vit fuskpäls som ger en mjuk och behaglig textur under fötterna. Detta material är också mycket lätt att ta hand om, eftersom det enkelt kan rengöras med en dammsugare eller fuktig trasa.

Den här Faux Fur Rug är gjord av en vit, långhårig fuskpäls

Den här runda sovrumsmattan för flickor är perfekt för medelstora till stora bostadsutrymmen. Den kan användas som vardagsrumsmatta, sovrumsmatta eller till och med som lekmatta för barn. Mattans minimalistiska design gör den lätt att integrera i alla inredningsstilar.

Rund långhårig fuskpälsmatta i rosa med en kopp och två böcker på

Alla tjejerna älskar den!

Den runda lurviga fuskpälsmattan för flickrum är det perfekta dekorativa tillbehöret för att ge en touch av komfort och värme till alla rum i ditt hem. Denna matta är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger den en mjuk och plyschig struktur som perfekt efterliknar känslan av äkta päls.

Med sin eleganta, moderna design kommer dennarunda matta att ge ditt hem en touch av sofistikering. Den långa, silkeslena luggen skapar en lyxig visuell effekt och ger en extra dimension till din inredning. Den här mattan finns i en mängd olika färger och kan enkelt matchas med alla inredningsstilar.