Rund matta med nallebjörnstryck för en liten flickas sovrum med en träbakgrund och en liten flicka på mattan
Rund matta med teddybjörnstryck för flickans sovrum
227,00 kr795,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rund matta med teddybjörnstryck för flickans sovrum

227,00 kr795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår runda matta med teddybjörnstryck för flickors sovrum är ett bedårande och funktionellt tillbehör som ger en touch av mjukhet och charm till din lilla prinsessas rum. Mattan är omsorgsfullt utformad för att ge ditt barn komfort och trygghet samtidigt som den skapar en varm atmosfär i rummet. Passar perfekt för små flickor.
Färg

Vit

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rund matta med teddybjörnstryck för flickans sovrum

Den här mattan är tillverkad med omsorg och är utformad för att ge komfort och säkerhet för ditt barn samtidigt som den skapar en varm och välkomnande lekplats.

Den runda formen ger en lekfull och elegant touch till rummet, medan det tryckta nallebjörnsmönstret ger den en mjuk, barnslig känsla.

Mattan är tillverkad av kvalitetsmaterial, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage. Mattans yta är mjuk och plyschig, vilket ger optimal komfort för ditt barns små fötter när hon leker eller kryper på den.

Lämplig för små flickors smak

Den runda mattan är ett bedårande och funktionellt tillbehör som kommer att ge en touch av mjukhet och charm till din lilla prinsessas sovrumsinredning.

Designen har ett sött och barnsligt teddybjörnsmotiv som passar perfekt för små flickor.

De mjuka färgerna som används i trycket ger rummet en varm och lugnande atmosfär, vilket skapar en miljö som bidrar till vila och avkoppling.

Den här mattan är inte bara estetiskt tilltalande, utan är också mycket praktisk.

92526-8b1335.jpeg
Rund matta med nallebjörnstryck för en liten flickas sovrum med en träbakgrund och en liten flicka på mattan

Hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage

Den här mattan garanterar hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage.

Mattans yta är mjuk och len, vilket ger en behaglig känsla under ditt barns fötter när hon leker eller rör sig på golvet.

Mattans runda storlek är perfekt för att passa in i alla hörn av ditt barns rum. Oavsett om du placerar den bredvid sängen, i en lekhörna eller i mitten av rummet kommer den att ge rummet en touch av stil och komfort.